האם יש הריון או אין?!

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

24/04/2023 | 09:01 | מאת: D35

שלום רב... לרוב אני מקבלת כל 25 יום יש חודשים של כל 26 עד 28 יום הכי הרבה למרות שבחצי שנה האחרונה כל 25 יום אני שומרת טהרה ולכן יוצא שרק ביום ה-14 אחרי הוסת אני ובעלי ביחסי אישות. בדרך כלל לפני שרני מקבלת אני מרגישה מה שהחודש לא הרגשתי חוץ מזה שהיו קצת התכווצויות בבטן התחתונה ולא ביחד עם הגב תחתון כמו לפני הוסת הייתי בטוחה שאולי יש הריון עשיתי בדיקה ביתית ויצאה שלילית חיכיתי ועשיתי שוב אחרי איחור של שלושה ימים מיום ה-25 וגם יצאה שלילית הלכתי לעשות בדיקת בטא בדם וגם יצאה שלילית ואני כבר אחרי היום 28 שזה מבחינתי אומר איחור וגם אם לא אז זה יום אחד ולא ארבעה ימים. הייתי אצל רופא נשים עשיתי בדיקה וכמובן שלא ניצפה שק הריון הממה ששאלתי אותו האם נראה שאני אמורה לקבל אמר שאי אפשר כ"כ לדעת אבל הרירית רחם שלי לא עבה מספיק. לכן השאלה שלי היא ככה... יש מצב שהיה לי ביוץ מאוחר ולכן לא רואים הריון ואני כן בהריון? למרות שבבדיקות נתן לי תשובה שלילית? ואם וזה לא הריון אז למה המחזור לא מגיע? תודה מראש🤗

אם בדיקות ההריון שליליות את לא בהריון אם ייתכן שבייצת מאוחר? בוודאי אפ האיחור יימשך חיזרי על הבטא

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה