בלוטת התריס tsh גבוה בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

17/04/2023 | 19:56 | מאת: עדי

היי ערכים גבוהים של בלוטת התריס בהריון שבוע 13 ואני ממש בלחץ (אין לי עבר עם חוסר איזון בבלוטת תריס) 22.2.23 - tsh 5.15 , ft4 14.4 12.3.23 tsh 2.16 16.4.23- tsh 5.57 ft4 16.1 פתאום הייתה שוב קפיצה עכשיו.. לא מבינה למה זה קורה 1. האם זה נכון שכל עוד הft4 לא גבוה לא תהיה פגיעה בעובר? 2. מה ערכים תקינים של ft4 בהריון? אני ממש בלחץ מכל הדברים שרשומים באינטרנט.. ומההשלכות על העובר. הרופא אמר לי להתחיל לקחת כדור thyroxine

קודם כל זה לא כזה נורא. ההנחיה אומרת לבדוק נוגדנים לבלוטת התריס. אם אין לא צריך לטפל בערכים האלה. אם יש נוגדנים מטפלים לערך tsh קטן מ 2.5

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה