הפרשות חומות וכאבי מחזור

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

04/04/2023 | 12:34 | מאת: אורי

היי, לפני יומיים היו לי כאבי בטן, כאבי ראש חזקים וכבר הייתי בטוחה שקיבלתי מחזור. אבל זאת הייתה רק הפרשה חומה שהופיעה רק בעת הניגוב. מאז ההפרשות לא חזרו, אבל היו לי כאבי בטן חזקים מעין התכווצויות כאלה כמו לפני מחזור אך חזק יותר. אוסיף שאני מנסה להכנס להריון. ביצעתי אתמול בבוקר בדיקת הריון, אך היא יצאה שלילית. היום הכאבים חלשים יותר אך עדיין מורגשים. הייתה לי הפרשה חומה כשניגבתי פעם אחת גם היום. מה נסיבות לכך?? ממש מוטרדת

קשה לדעת. זה יכול להיות ווסת או הריון לוץ רחמי אם הכאב נמשך גשי להיבדק

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה