הסרת שיער בבטן בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

31/03/2023 | 13:49 | מאת: יובל

שלום אני כרגע בסוף טרימסטר ראשון לפני ההריון השתמשתי באופן קבוע במכונה ביתית silk epil של בראון על מנת להוציא שיער בבטן ובעיקר בבטן התחתונה אבל אני מפחדת להוציא איתה שיערות בבטן בגלל הקרבה לעובר. המכונה עושה רעש חזק יחסית כאשר היא עובדת , האם יכול לפגוע בעובר? האם דרך הסרת שיער זו בטוחה? ומה הדרך הטובה והבטוחה ביותר להוציא שיער בבטן במהלך הריון?

זה לא אמור לפגוע בעובר כי פןעל שטחית בעור. אבל בהריון יש יוצר צמיחה ולכן לא בטוח שזה זמן נכון להמשיך

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה