בדיקת העמסת סוכר שבוע 24+

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

27/03/2023 | 21:38 | מאת: סיוון

שלום אני בהריון שבוע 24+ 4 ימים בת 37 היום עשיתי בדיקת העמסת סוכר 50 גרם ויצאה 188 שהבנתי שהנתון לא תקין. חשוב לציין שעשיתי את הבדיקה כשאני חולה. אני כבר יומיים עם דלקת גרון,חום, כאבים בעצמות ובבדיקת דם הראה שיש זיהום. כבר יומיים לא יושנת טוב . מה עליי לעשות עכשיו?. האם מצב של חולי וחוסר שינה משפיעים על הבדיקה? חשוב לציין שאני לוקחת אספירין 100 . ואני אישה בריאה וזה ההריון השלישי שלי ומעולם לא היה לי סוכר בדם או סכרת הריון

זה די אבחנתי לסוכרת. אם את חושבת שהמחלה השפיעה על זה חכי שבוע וצעשי העמסה של 100. אבל באופן עקרוני זה מספיק כדי לאבחן כבר עכשיו

27/03/2023 | 22:01 | מאת: סיוון

אם לדעתך זה כבר אבחנה מה עליי לעשות עכשיו,? איך מטפלים בזה? יש לציין שהלידה שלי היא קיסרית עקב 2 לידות קודמות בקיסרי..

אין קשר לקיסרי. גשי לאחיות שידריכו אותך לעקומת סוכר לשבוע ואס ביקורת

27/03/2023 | 22:03 | מאת: סיוון

אם לדעתך זה כבר אבחנה מה עליי לעשות עכשיו,? איך מטפלים בזה? יש לציין שהלידה שלי היא קיסרית עקב 2 לידות קודמות בקיסרי.. תודה מראש

27/03/2023 | 22:06 | מאת: סיוון

האם יש סכנה על העובר על נתון זה?. האם תזונה וספורט משפרים את המצב?

אם את מאוזנת העובר לא בסיכון. בהחלט תזונה ופעילות משפרים מאוד

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה