שילה מעובה בשבוע עשרים ואחד

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

21/03/2023 | 20:46 | מאת: אורלי

היום הייתי בסקירה מאוחרת נאמר לי שהשליה עבה.. (בדוח הסקירה רשום מעובה 45 מ''מ) האם יש טעם להלחץ? מה הסיבה שזה יכול להיות? בכמה זה חריג מהנורמה בשבוע כזה

שליה מעובה יכולה לבוא עם עליה בסיכון להפרעות כמו רעלת והאטה בגדילה. מניחה שהמליצו על מעקה בשלב זה ולשקול אספירין. אין כרגע מקום לעשות משהו אחר.

22/03/2023 | 21:32 | מאת: אורלי

תודה.. האמת כרגע לא הומלץ על כלום. יש לי תור בעוד שבוע לרופאת נשים. האם יש סיכוי שזה קשור לשקיפות עורפית שיצאה נמוך? עשיתי דיקור מחכה לתוצאות..

לא זה לא קשור. אבל שווה לבקש שוב סקירה במכון למראה השליה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה