בלוטת התריס קטנה אצל העובר מתחת לאחוזון 5

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

15/03/2023 | 12:17 | מאת: נטלי

היי בבדיקת סקירת מערכות שליש שני נאמר לי שהבלוטה מוקטנת אצל העובר מתחת לאחוזון 5 יש לי גרייבס אני מאוזנת ולא שותה כדורים עוד מלפני ההריון. בנוסף בחלבון עוברי יצא לי האסטריול 36 גבוה מאוד ליועץ הגנטי אין תשובות בשבילי. האם יש לכך קשר? קראתי במקום מסויים שאולי כדאי שאקח אטרולקסין ובכך לאזן את רמת ההורומון בבלוטת העובר? אודה לכם על תשובתכם

אם רמות ה tsh שלך תקינות ואין נוגדנים אז לא צריך לטפל..לגביה אסטריול אכן יש כמה גורמים לכך . פני לייעוץ גנטי

15/03/2023 | 15:40 | מאת: נטלי

ראשית ממש תודה רבה . פנינו לייעוץ גנטי והיא הודיעה לי שאין לה תשובה בשבילי מה לפי דעתך עליי לעשות?

מה זאת אומרת אין תשובה. עשית ייעוץ מסודר?

19/03/2023 | 10:00 | מאת: נטלי

בוקר טוב ממש תודה רבה זה לא מובן מאליו שחזרת אליי. כן עשינו ייעוץ מסודר בבית חולים תל השומר אצל מנהלת המחלקה לגנטיקה . וזה מה שהיא אמרה אפשרות יחידה היא לעשות בדיקת מי שפיר בשבוע 32 ואני בשבוע 29 ואני לא יודעת מה לעשות לא רוצה לסכן את ההריון אחרי הרבה זמן שאני מחכה לו

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה