Tsh גבוה בהריון שבוע 6

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

10/03/2023 | 11:29 | מאת: עדי

היי לפני כשבועיים עשיתי בדיקת דם, שבוע 6 יצא tsh 5.15, אין לי עבר רפואי עם חריגות בבלוטת התריס. (חודשיים לפני עשיתי בדיקת דם ויצא tsh 1.93). קראתי דברים ממש מלחיצים באינטרנט על ההשפעות על העובר עקב tsh גבוה. חשוב לי לציין ביצעתי את הבדיקת דם בזמן שהייתי חולה אחרי 3 ימים עם חום גבוה. אני לא מפסיקה לחשוב על ההשלכות של התוצאות האלה.. לא מצליחה להירגע האם יכול להיות שגם בתקופה קצרה שהערך לא מאוזן זה מסוכן?

זה לא מאוד מסוכן בערכים כאלה והז בעיקר תלוי בהימצאית נוגדנים. חיזרי על הבדיקה + נוגדני tpo ואם חיובי אז תקבלי טיפול. זה לא נוראי כמו שזה נשמע

11/03/2023 | 19:26 | מאת: עדי

תודה על ההרגעה, קבעתי תור לרופא. יכול להיות שהtsh שזה בגלל שהייתי עם חום בזמן הבדיקה?הערך ממש קפץ משמעותית

לא סביר

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה