כאבי מחזור כשבוע לאחר הזרעה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

08/03/2023 | 11:41 | מאת: לימור

שלום, אני בת 27 נשואה כשנתיים ולא מצליחים להכנס להריון ללא בעיית פוריות כלשהי. אין גם משהו תורשתי וכולם נכנסו להריון בקלות משני הצדדים. כל הבדיקות שלי ושל בעלי תקינות, מחזור סדיר, ביוץ תקין וזרע תקין. עשיתי הזרעה לפני 6 ימים עם הזרקת אוביטרל יום קודם. מאוד כאב לי ישר לאחר ההזרעה ואח״כ כיומיים היו לי כאבי ביוץ ועבר. חוץ מזה ומהפרשות מוגברות הכל מרגיש לי רגיל מאז ההזרעה. היום בבוקר (אני ביום ה18 למחזור ומקבלת כל 28 בערך) התחילו לי כאבי מחזור כאילו אני עומדת לקבל והייתי בטוחה שהמחזור הקדים וקיבלתי. בדקתי ולא קיבלתי ברוך ה ואין הכתמות חומות/אדומות. האם עדיין יכול להיות שזה השרשה למרות שאין הכתמות? וגם מה הסיכויים להיקלט בהזרעה ראשונה בהתאם לפרטים שכתבתי? תודה מראש

הסיכויים טובים אם אין סיבה ברורה לאי פריון והכאבים נורמלים לגמרי ולא שוללים הצלחה :)

11/03/2023 | 18:39 | מאת: לימור

תודה על התשובה ! אחרי כמה זמן מומלץ לעשות בדיקת בטא אם ביצעתי הזרעה עם זריקת אוביטרל יום קודם?

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה