מיקום שליה קדמית או אחורית

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

06/03/2023 | 11:30 | מאת: ליטל

היי.. בסקירה ראשונה נאמר לי שהשליה אחורית ובמאוחרת קדמית. אתמול בשבוע 27 בבדיקת מעקב רגילה הרופא אמר שהיא ברובה אחורית וחלק קטן ממנה ממוקם קדימה לכן זה מבלבל וצריך להיות זהירים להוציא אותה במלואה בזמן לידה... האם יש הסבר לזה? תודה

לא. זה קיים. אך צריך להבהיר אם זו שליה אחת שהולכת בקיר צידי של הרחם קדימה ואחורה או כזו שעוברת על הצוואר ) לא נשמע כך ( או שזו שליה אחת ושליית לוואי אז חשוב לוודא ששתיהן יצאו

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה