צוואר הרחם דינאמי טיסה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

28/02/2023 | 19:12 | מאת: יונה

שלום רב, אני בשבוע 31+4 לפני חודש הייתי במיון בגלל חוסר תחושות ובמקרה התברר שצוואר הרחם אז היה 27 מ"מ, מחר יש לי טיסה ליעד קרוב (2.5 שעות) למנוחה ובבדיקה שעשיתי היום התברר שצוואר הרחם הינו דינאמי ונע בין 15 מ"מ ל30 מ"מ בנוסף עשיתי מוניטור שיצא תקין האם כדאי לי לטוס או לא?

הצוואר עצמו לא בעייתי אבל הדינמיקה מעידה על כך שייתכן ויש פעילות רחמית. זה שבוע מתקדם ואם יהיו לך צירים את בבעיה. ברוב המקרים את כנראה לא תלדי מוקדם אבל קשה לדעת כשיש דינמיקה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה