גלולות דיאמיליה אני יודעת שזה לא קשור לנושא אבל חייבת עזרה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

24/02/2023 | 00:38 | מאת: שילת

היי דר, אני לוקחת גלולות מזה חצי שנה של דיאמיליה, קיבלתי מחזור ב05/02/2023 והוא הסתיים ב13/02/2023, והיום (23/02/2023) קיבלתי שוב.. זה משהו שאני צריכה לדאוג? כי לפני השגלולות המחזור שלי היה מאוד סדיר ותקין ובחיים לא היה לי הפרש בין מחזורים של תשעה ימים.. המחזור כרגע בצבע חום ורדרד סליחה על התיאור וצודה מראש על התשובה :)

24/02/2023 | 14:44 | מאת: שילת

אוסיף גם שנהייתה לי דלקת בשתן בעקבות זה

בגלולות פורגסטרון כמו דיאמיליה יכול להיות דימום בינווסתי אם זה חוזר על עצמו כדאי להיבדק ולבחון מעבר לסוג אחר

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה