אולטרסאונד שאלה בבקשה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

19/02/2023 | 15:12 | מאת: דניאל

שלום. הריון בסיכון ivf שבוע 37.ו6. הגעתי למוקד בכקבות לחצים וכאבי בטן .האולטרסאונד הטכנאית אמרה שהבטן מדידה לפי שבוע 35. אבל עדיין בטווח מה זה אומר אם חס וחלילה יש עיכוב מה המשמעות שלזה בבטן. אם אני בצירים של כל 10 דק ואין פתיחה אבל הצוואר מתקצר מתי אפשר להשתמש במכשיר הטנס. מה הדרך הכי טובה לתזמן צירים. ניסיתי באפליקציה. עד שניפתחה נגמר הציר :/ תודה אני קצת בלחץץ

לגבי הבטן יש טווח וזה תקין. .לגבי הטנס- מתי שאת רוצה. את יכולה לתזמן צירים פשוט מול שעון. לא צריך אפליקציות מתוחכמות עבור זה בהצלחה

20/02/2023 | 02:19 | מאת: דניאל

תודה רבה בשורות טובות

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה