האם דלקת בשתן יכולה לגרום לתוצאה חיובית כוזבת בבדיקת היריון ביתית?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

15/02/2023 | 10:37 | מאת: bk

האם דלקת בשתן יכולה לגרום לתוצאה חיובית כוזבת בבדיקת היריון ביתית? אני סובלת אופן כרוני כבר שנתיים מדלקות בשתן, עכשיו סובלת גם כן אבל בגלל איחור במחזור ( של 5 ימים) + עייפות לא ברורה+ רגישות בחזה + התכווצויות ברחם, ביצעתי בדיקה ביתית והיא יצאה חיובית.. באינטרנט חיפשתי האם יש השפעה של הדלקת על הבדיקה ומצאתי תשובות לכאן ולכאן, אשמח לתשובה סופית.

בדרך כלל לא

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה