הזעות לילה וירידה במשקל

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

13/02/2023 | 21:01 | מאת: ליטל

שלום ד"ר, אני 8 חודשים אחרי לידה. יש לי הזעות בלילה וגם בלידה הקודמת היו לי, אם כי אני לא חושבת שעד 8 חודשים אחרי הלידה. בנוסף יש לי ירידה במשקל ללא כוונה. לפני ההריון שקלתי 54 קג. בסוף ההריון 62 קג. וכעת 50 קג. המצב הכללי הוא שקשה לי מאוד הטיפול בילדים, ואני מניקה הנקה מלאה והרבה. לפעמים חשה דיכאון כי קשה אבל יש לי תיאבון ואני אוכלת. לדעתי אני אוכלת כמו שתמיד הייתי אוכלת. אולי אני מוציאה יותר אנרגיה מאשר פעם בגלל הטיפול בילדים הקטנים? מנסה לא להילחץ מהשילוב של הזעות הלילה והירידה במשקל. האם יש הסבר נוסף לשילוב הנ"ל? רופא משפחה שלח לבדיקות דם. אם הן תקינות זה אומר שהכל תקין? תודה רבה

זה יכול חהיות תקין אבל את מתארת מכלול דברים שמצריך התייחסות. ראשית גשי לרופא משפחה שייוודא את בדיקות הדם. שנית שתפי את אחות קופח או טיפת חלב. יש שאלון שהיא יכולה לבדוק רמות חרדה/דכאון וללוות אותך בהתאם. אל תוותרי.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה