עליית הורמון בטא איטית

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

13/02/2023 | 19:35 | מאת: מודאגת

שלום, בתאריך 08/2 ערכי בטא 2935 בתאריך 13/02 7760 הבנתי שזה לא תקין... האם יש מצב זה יקפוץ פתאום? או שבוודאות אפשר להסיק שההריון לא תקין? לא מדובר בהריון חוץ רחמי. באולטראסאונד נראה שק הריון תוך רחמי.

זה מוקדם לקבוע שזה לא תקין זה די בגבולות הסביר חכי לבדיקת us בהצלחה!

19/02/2023 | 17:49 | מאת: מודאגת

לאחר יומיים בטא 10613.. היום היה אולטראסאונד. שק הריון 12 ממ.. ללא שק חלמון... מניחה שכאן כבר אפשר להסיק שלא תקין, כן?.. הרופא אמר שעוד שבוע נעשה שוב אולטראסאונד, אבל כנראה הריון לא תקין.. מאוד מפחדת מהפלה בכדורים..

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה