תוצאות בדיקת העמסת סוכר 100

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

12/02/2023 | 20:52 | מאת: נועה

הריון שבוע 28 תוצאות בדיקת העמסת סוכר : בצום 87 אחרי שעה ראשונה 187 שנייה 142 שלישית 37 (חשוב לציין שאחרי השעה השנייה ולפני בדיקת הדם האחרונה, צעדתי במשך 10 דקות קרוב ל1000 צעדים, לא הייתי במנוחה) האם הבדיקה יכולה להעיד על חוסר סוכר בדם? או מצב של היפוגליקמיה? בד"כ בריאה ולא נוטלת תרופות כלשהן.

ההיפוגליקמיה היא לא הבעיה אלא העובדה שיש לך ערך גבוה אחרי שעה וצריך לראות מה מכלול הסיכון שלך ולעקוב בהתאם.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה