בלוטת התריס גבוה טרימסטר 3

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

30/01/2023 | 16:19 | מאת: Tsh גבוה בטרימסטר 3

שלום .בת 42. Ivf .הריון בסיכון עם חשש ללידה מוקדמת. אנטי די. פעמיים. ב"ה טרימסטר 3. Tsh 3.95 בסקירות מצאו מוקדים אקוגנים בלב. אקג תקין. הבנתי שהtsh חריג מה עושים. מה הסיכון . במידה ותיגברתי מלח עם יוד בחודש האחרון יש קשר?? מודאגת

זה תקין.

04/02/2023 | 22:10 | מאת: דנה

הדיאטנית אמרה שבהריון זה עד 3. וזה חריג וחייב רופא. למי אני אמורה להקשיב בחיים הבלוטה לא יצאה מאיזון אצלי. אני כן שבועיים אחרי שיעול יבש וקוצר נשימה ועכשיו שקדים נפוחים ומרידות לא ברור מה קורה. אולי יש משהו שצריך לברר חלילה

זה לא נכון. הערכים התקינים השתנו. עד 4 ללא נוגדנים זה תקין

05/02/2023 | 08:25 | מאת: דניאל

הבוקר עשיתי בדיקת tpo בתקווה שהכל תקין .תודה לך

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה