כדורי מטיליום לאחר לידה.....

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

23/01/2023 | 06:46 | מאת: יהל

שלום וברכה לקראת לידה שניה לאחר הלידה הראשונה מלפני שלוש שנים לא היה לי בכלל חלב ממש מעט ובעקבות זאת הילדה לא רצתה לינוק והפסקתי לגמרי כמובן לאחר שניסיתי את כל הדברים הטבעיים שיועצת הנקה אמרה לי אך ללא הועיל. במשפחה שלנו הבנות לוקחות תמיד לאחר לידה כדור מטיליום וכך זה עוזר להם להגביר חלב ולשמר הנקה השאלה שלי האם כדורים אלו מומלצים? (אני רוצה להערך עם מרשם מראש)

יש כל מיני דרכים להגברת חלב. מציעה שתיוועצי ביועצת הנקה. יש כאלה גם במחלקות היולדות עצמן

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה