בדיקת הריון חיובית.

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

09/01/2023 | 17:36 | מאת: ליאת

שלום רב, ביום שלישי שעבר עשיתי בדיקת בטא ויצא 99 לאחר 48 שעות ביום חמישי עשיתי בטא בפעם הנוספת ויצא 232 הריון טבעי. האם זה תקין? המספרים לא נמוכים ? כל עודמויש הכפלה זה בסדר? האם אפשר להבין איזה שבוע זה? מאחר והמחזור לא סדיר קשה לי לדעת. כמה זמן מהבדיקת דם אפשר לעשות us ? ההריון הקודם שלי היה ivf ולכן אני רגילה למספרים גבוהים יותר...

ההכפלה תקינה אבל הערכים נמוכים ולכן מניחה שבשלב הזה את כבר אחרי us... בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה