סקירה מוקדמת עם 2 מוקדים צמודים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

26/12/2022 | 07:43 | מאת: שיר

היי שבוע 15+6 , לאחר סקירה ראשונה נמצאו שני מוקדים צמודים בחדר שמאל..ממתינה לתשובות של חלבון עוברי. הרופא ממש לא התרגש מזה, האינטרנט מראה אלוהים ישמור.נכנסתי להיסטריה.. מה הסיכון לתסמונת דאון? בדיקת שקיפות עורפית תקינה כולל סקר ביוכימי ראשון, 1:6600

מוקדים אקוגנים בחדר שמאל מעלים את הסיכון לדאון פי 1.5 מהסיכון שיצא לך בבדיקות הסקר. כשיש יותר ממוקד אחד יש אינדיקציה לייעוץ גנטי עפי נייר העמדה הישראלי.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה