ניסיון להיכנס להריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

25/12/2022 | 15:34 | מאת: נ א

היי, ב23.10 הפסקתי לקחת גלולות לגמרי. ב26.11 (31 יום לאחר ״הוסת״ של הגלולות) קיבלתי מחזור. לאחר מכן, באמצעות מקלון ביוץ הבנתי שהביוץ היה ביום ה14. כרגע אני נחשבת באיחור של יום (לפי חישוב של קבלת וסת 14 יום אחרי ביוץ). בדיקת הריון שלילית. לפני הגלולות מחזור 29 יום. יש לי תסמינים של רגישות בחזה וכאבים בבטן. מתי לבצע שוב בדיקה? להסתמך על הבדיקת הביוץ? להסתמך על זה שהמחזורים יהיו שוב סדירים כמו לפני הגלולות?

קשה לדעת איך המחזורים יתנהגו אחרי הפסקת גלולות. בכל מקרה אם יש לך מספר ימי איחור חיזרי על זה התסמינים דומים מאוד בהריון תעיר ובקבלת ווסת

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה