שק הריון עם ערכי בטא נמוכים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

21/12/2022 | 18:27 | מאת: תהילה

שלום, האם יתכן שק הריון עם בטא 500 בשבוע 5? או שמעיד על הפלה ח"ו? תודה רבה

זה ממש נמוך. אין ערכים נוספים ?

21/12/2022 | 18:47 | מאת: תהילה

בתשובה לשאלה- אין ערכים נוספים. היום באזור 12:00 עשיתי בדיקת בטא בקופ"ח- התקבלה תוצאה של 530. היום אחה"צ בערך בשעה 14:00 עשיתי בדיקה חוזרת בבי"ח (נשלחתי למיון בחשד להריון חוץ רחמי), והתקבלה תוצאה של 500, ונצפה משהו שיכול להיות שק הריון. האם יתכן שק הריון + ערכים נמוכים כל כך?

בערכים כאלו בדרכ לא רואים שק הריון. אני מניחה שמאס יש לנו עוד ערכים והתמונה התבהרה

28/12/2022 | 00:09 | מאת: תהילה

במשך הימים שחלפו כל הרופאים אמרו שנראה לא טוב ולא תקין ומדובר בהריון חוץ רחמי או בהפלה. בבדיקה האחרונה פתאום ערכי הבטא זינקו ונראה שק חלמון, ב"ה. ה' יכול הכל! תודה על המענה ועל האכפתיות! :)

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה