תסמינים מיד לאחר ביוץ

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

17/12/2022 | 00:43 | מאת: מנסה המון שנים

הי, אני מנסה להכנס להריון כל חודש בחודשו כבר כמה שנים. לאחרונה, ב- 3 חודשים האחרונים בלבד, כמה ימים לאחר ביוץ, אני מתחילה להרגיש רגישות בפטמות וכן כאב עמום בבטן תחתונה. בדרך כלל זה נמשך עד יום המחזור. כעת גם אני יומיים לאחר ביוץ ושוב רגישות בפטמות ובבטן חתתונה. אם הרגישות בחזה וכל מה שעובר עלי נובע מפרוגסטרון ואסטרוגן, אז למה אני חווה רק ב- 3 חודשים אחרונים ולא לפני . יש לי מודעות מאוד גבוהה לגוף שלי. אשמח להבהרה בעניין שמדאיג אותי וכן לעצה מה בדיוק עליי לבדוק ומי מטפל. סליחה על האורך ותודה מראש

קרוב לוודאי שהתחושה נובעת מהורמונים והיאממשתנה עם השנים אז גם אם לא היתה בעבר זה לא אומר כלום. אם את מנסה להרות ללא הצלחה כדאי לגשת למרפאת פריון

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה