אנטיגן anti E מה המשמעות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

15/12/2022 | 15:10 | מאת: ליאת

היי, נמצא לי בדם נוגדנים מסוג anti E. 1:4 מה מבטא המספר 1:4 ? האם אותי זה מסכן במשהו או רק כשארצה להביא ילד אז לתרום (אני בשלבים של להביא ילד מתורם זרע) אסור שיהיה את זה גם בדם? אציין שמעולם לא קיבלתי שום מנת דם לכן האם יש הסבר אחר מאיפה הגיע לי לדם? תודה

המשמעות היאמשיש לך נוגדן שנשאר בדם גם אחרי 4 מיהולים שזה אומר כייל נמוך בדכ. אין בעיה עבורך אבל אם לעובר יהיה E על פני כדוריות הדם שלו מבן הזוג/התורם אזי את עלולה לפגוע בו. אם ניתןצלבדוק ולברור עדיף אם לא אז עושים מעקב לאורך ההריון

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה