קיבה מוגדלת בסקירת מערכות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

08/12/2022 | 17:09 | מאת: שני

שלום רב, בסקירת מערכות בשבוע 19 נצפתה קיבה מוגדלת לפי כסיף במימד האורך מעל אחוזון 99. 23.1*11.3* 12.4 מ״מ. הפנו ליעוץ גנטי למרות שביצעתי מי שפיר ואני ממתינה לתוצאות, ביצעתי בדיקת פיש ל5 כרומוזומים שיצאה תקינה. מה יכולה להיות המשמעות של קיבה מוגדלת? מציינת כי בנוסף ישנו מוקד אקוגני בלב בחדר שמאל שנצפה בשבוע 16. תודה רבה

בעיקר צריך לשלול אנומליה גנטית אם הגנטיקה תקינה עוקבים ובוחנים מומים בערכת בעיכול

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה