היקף בטן גדול בשבועיים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

07/12/2022 | 14:26 | מאת: תום

אלו נתוני הבדיקה בשבוע 32.3 נאמר לנו שהיקף הבטן קצת גדול השאלה על מה זה מצביע ב''ה כל הבדיקות היו תקינות עד עתה כולל העמסת סוכר של 50 הייתה תקינה אלו הם תוצאות הבדיקה : BPD 81.0 מ''מ femur 63.0 מ''מ HC 292.0 מ''מ AC 303.0 מ''מ EFW 2200.0 גרם BPS 8 נקודות מצג - ראש (VERTEXׁׂׂ)

הבטן קצת גדולה אבל צריך לראות את כל המעקב ולבחון גורמי סיכון לסכרת. וחוצמזה לעשות הערכת משקל עוד שבועיים

26/12/2022 | 14:59 | מאת: תום

אשתי עשתה שוב הערכת משקל והערכים יותר התאזנו כי בבדיקה הראשונה ההיקף של הבטן היה יותר גדול בשבועיים ושלושה ימים ועכשיו ההיקף יותר גדול בשבוע ושלושה ימים האם זה עדיין מצריך בדיקה נוספת או מעקב מיוחד?

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה