דלקת בשד

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

07/12/2022 | 12:54 | מאת: יעל

שלום רב, לפני שלושה ימים הרגשתי גודש בשד שמאל אחרי שהיה מרווח בהנקה עם הגודש התחילו כאבים לאחר כמה שעות התחילה גם אדמומיות בשד הלכתי לרופא נשים שבדק ונתן לי אוגמנטין הכאב חלף וגם הגודש האדמומיות עדיין ישנה אבל ירדה תוך כמה זמן מתחילת הטיפול האנטיביוטי מצפים שתרד האדמומיות לגמריי? האם אני צריכה בנוסף לרופא נשים ללכת לראות כירורג שד? יש לציין כי עשיתי בדיקה שנתית שגרתית לפני כחודשיים מניקה חודשיים וחצי תודה

כן אץ צריכה כירורג. יכול לקחת כמה ימים על אנטיביוטיקה עד שחולף

08/12/2022 | 08:26 | מאת: יעל

גם אם הגוף מגיב לטיפול והדלקת עברה אני צריכה ללכת לכירורג שד?

כן

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה