ניסיון להיכנס להריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

01/12/2022 | 00:47 | מאת: אנה

היי אני ובעלי רוצים להיכנס להריון, אציין שאני עם גלולות שקוראים להם דיאמיליה וזו פעם ראשונה בחיי שאני משתמשת בגלולות, אני בקופסה הראשונה ובאריזה הראשונה בכדור מספר 15, רציתי לדעת אם זה ישפיע כמו שאר הבנות על הביוץ שלי או שבגלל שזה נטו שבועיים זה לא משפיע כלל והאם זה אפשרי? אני אמורה לקבל עוד חמישה ימים מחזור.

לא הבנתי למה את לוקחת גלולות אם את רוצה להרות. בעיקרון דיאמיליה יכולות לעכב ביוץ אבך לא בהכרח. בדרכ 4-6 שב מהפסקתן אין בעיה להרות.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה