המשך לשאלה CMV האם עדיין זה מדבק?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

30/11/2022 | 09:40 | מאת: מיכל

בהמשך לשאלתי הקודמת: [אני בשבוע 15, בבדיקת CMV IGG - התוצאה אצלי: AU/ml 6.5 במשפחתי יש משהו שלפני 4 שבועות גילו אצלו CMV פעיל, אמרו לו שזה פעיל כבר שבועיים . כך שאומר שבעצם זה פעיל אצלו 6 שבועות] לא ידוע לי שהיה לי CMV . אז השאלה שלי כרגע : האם אני יכולה להפגש איתו? ובנוסף האם אני יכולה להפגש עם ילדיו שלא ידוע לנו אם הם נדבקו או לא. אם לא. עד מתי כדאי להשמר? תודה רבה!!

כשבודקים cmv יש עוד נתונים שמראים מתי נדבקת והאם את מוגנת חשוב לציין שתיתכן הדסקה חוזרת אם כי קלה בהרבה. בקיצורצאם הוא עדיין מדבק המנעי מפגישה עימו או לפחות תעטי מסכה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה