CMV האם זה עדיין מדבק?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

29/11/2022 | 10:55 | מאת: מיכל

שלום אני בשבוע 15, בבדיקת CMV IGG - התוצאה אצלי: AU/ml 6.5 במשפחתי יש משהו שלפני 4 שבועות גילו אצלו CMV פעיל, אמרו לו שזה פעיל כבר שבועיים . כך שאומר שבעצם זה פעיל אצלו 6 שבועות האם אני יכולה להפגש איתו? ובנוסף האם אני יכולה להפגש עם ילדיו שלא ידוע לנו אם הם נדבקו או לא. אם לא. עד מתי כדאי להשמר? תודה רבה

אם נדבקת בעבר הסיכון עבורך מזערי. הערכים שרת כותבת נשמעים לי נמוכים ביחס למה שאני מכירה. ושאי בגקשה את אכן אחרי הדבקה בעבר

29/11/2022 | 22:24 | מאת: מיכל

בהמשך לשאלתי הקודמת לא ידוע לי שהיה לי CMV . אז השאלה שלי כרגע : האם אני יכולה להפגש איתו? ובנוסף האם אני יכולה להפגש עם ילדיו שלא ידוע לנו אם הם נדבקו או לא. אם לא. עד מתי כדאי להשמר? תודה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה