עצירות בהריון - מה ניתן לעשות?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

27/11/2022 | 10:49 | מאת: מיכל

היי הריון שבוע 23 אני סובלת מעצירות מטורפת מקפידה על שתיית מים מרובה עד לאחרונה היה עוזר, כרגע לא. נורמלקס גם לא עוזר כלל אני מרגישה שהלחץ הממושך באזור פי הטבעת יוצר לחץ באזור הנרתיק. מה מותר לעשות? האם מצב זה של עצירות עלול להיות מסוכן להריון?

27/11/2022 | 11:23 | מאת: מיכל

שכחתי לציין גם שכבר פעמיים היה דם בצואה במצב של עצירות קשה

27/11/2022 | 11:26 | מאת: מיכל

חשוב גם לציין כי בינתיים א נוטלת תוסף ברזל. רק פרנטל. כך שמאמינה שלא זו הסיבה לעצירות. תודה

את צריכה תוספת של סיבים למזון שלך באופן קבוע. וזה יסתדר לאט לאט. אפ אין ברירה את יכולה לעשות חוקנים מדי פעם.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה