מוניטור אולטרסאונד ביתי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

22/11/2022 | 11:18 | מאת: NOT_FOUND

שלום אני בהריון סיכון רציתי לדעת אם מותר להשתמש במוניטור ביתי שרכשתי באופן פרטי. קופת החולים שלי לא נותנת שירות כזה.)350₪ רכשתי אתזה היום וניסיתי והרגשתי סוג של חום מוזר ואחכ העובר כמו השתולל והיה לי כאב. כשעושה אולטרסאונד בקופח שום דבר לא כואב. אציין שבקופח ממעטים להשמיע את הדופק אמרו שזה מחמם את הרקמות ומסכן את העובר. האם זה נכון ? יש למכשיר אישור fda .זה משמיע את הדופק ברמקול ומראה כמות פעימות. לא רואים את האולטרסאונד. חברת contect .

אנחנו לא משמיעים ב us מה שישמלך זה מכשיר דופטון ואת יכולה להשתמש בו

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה