הערכת גודל ומשקל

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

20/11/2022 | 19:57 | מאת: שירה

שלום וברכה לפני שבועיים ביצעתי us גדילה הייתי אז בשבוע 35 וארוך עצם הירך היתה מתאימה לשבועיים פחות כל שאר המדדים היו מתאימים יום יותר או יום פחות. היום שבוע 37 ביצעתי עוד פעם את הבדיקה עוד פעם עצם הירך שבועיים פחות אך הפעם גם היקף הבטן קטן בשבועיים האם זה אמור להדאיג כמו הערכת משקל 2700

אני לא מכירה את שאר הרקע של ההריון . על פניו נשמע שהירל במגמת גדילה. לגבי הבטן זה מצריך בדיקה על עקומות והחלטה בהתאם

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה