טיסה לאילת בהריון בסיכון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

19/11/2022 | 23:27 | מאת: סיוון

שלום רב, אני בהריון בסיכון, מעקב אחת לשבועיים עקב עובר קטן. כרגע הפער הוא 8-9 ימים אבל אני במעקב בהריון בסיכון האם יש מניעה לטוס לאילת לנוכח זה שיש עובר קטן? כרגע לא מדברים על אישפוז כיוון שהעובר שומר על האחוזון מה הרפואה אומרת במקרה הזה? אודה למענה

לא רואה סיבה שלא. באיזה שבוע את והאם יש לך דרך לקבל מעקב גם כשאת שם

23/11/2022 | 14:17 | מאת: סיוון

תודה על המענה, אהיה בשבוע 27 , אני נוסעת ל 4 ימים , השאלה אם יש בעייה בטיסה לאילת לנוכח עובר קטן?

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה