Iugr בשבוע 22 להריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

10/11/2022 | 09:27 | מאת: סיון

אני במעקב הריון בסיכון מכמה דברים, בסקירה ובבדיקות העובר קטן ב 10-13 ימים, חישוב ההריון היה נכון מההתחלה. בהריונות הקודמים שלי גם היה עיכוב בגדילה ואןשפזתי מחודש 8 עד הלידה אבל שם גילו בשלב מאוחר יותר. מה עושים במקרה של האעה בכדילה בשלבים מוקדמים? בהנחה שכל הבדיקות תקינות עד עכשיו, יש סיכוי לאשפוז כבר מעכשיו? דואגת ולחוצה זה הריון אחרי 10 שנים

האטה בגדילה בשבל צעיר מצירכה התייחסות אחרת לרבות ברור גנטי ואנטומי. את צריכה הערכה סדורה ביחידת הריון בסיכון. וכן. בחלק מהזמן הברור והמעקב נעשים באישפוז לאו דווקא עד הסוף.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה