עודף רוק מוגבר בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

09/11/2022 | 08:44 | מאת: רון

היי אני שבוע 10 משבוע 7 סובלת נורא מתופעה של עודף רוק כל היום יורקת לכוסות שזה מדובר על כל שנייה שהפה מתמלא ברוק שבועיים אני כבר לא עובדת ובלילה בכלל אי אפשר לישון יש לך עצה טיפול בבקשה מיואשת

האמת שלא. לא נתקלתי בזה בעבר ואני באמת לא יודעת מה לייעץ לך. אולי מאכלים מסוימים יקלו עלייך? ניסית לשאול פה ולסת?

15/11/2022 | 08:30 | מאת: שרהלי

אני לא רופאה אבל מנסיון שלי עם כזה דבר 5 הריונות, מאכלים עם הרבה סוכר גורמים אצלי לתפועה הזו. תנסי לבדוק מה מטריג אצלך את הרוק ותמנעי כמה שאת יכולה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה