אחרי ארבעה קיסריים מעוניינת הריון בנוסף

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

06/11/2022 | 10:58 | מאת: אורית

שלום, חזרתי מאצל רופא הנשים שלי , ברוך ה' הכל תקין, אני מעוניינת בעוד הריון, בת 41, בריאה בדכ. בניתוח הקיסרי שלישי היה חתך טי, בניתוח הרביעי היה רגיל, וכן הקיסרי השני והראשון. הוא אמר לי את הסיכונים הכרוכים אחרי קיסריים, כמו קרע ברחם במהלך הריון, שלייה נעוצה, הריון חוץ רחמי. עד כמה אני מסכנת את עצמי ואת חיי אם אחליט כן להקלט להריון. אשמח לשמוע חוויות דעת נוספת.

הסיכונים הם כמו שאמרו לך. הריון בגיל 41 טומן בחובו סיכונים כמו רעלת סכרת. אבל אין פה המלצה חד משמעית להמנע מהריון בשל סכנת חיים. יש סיכונים וצריך יהיה לנטר ולעקוב אחריהם.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה