מאכלים האסורים בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

05/11/2022 | 07:01 | מאת: טליה

ד"ר שלום רב אכלתי 4 פעמים החודש מאפה עם מילוי שקדים שלדעתי היה במרכיבים גם כף ברנדי או ליקר שקדים כמובן שזה עובר אפייה בתנור. אני בחודש תשיעי שבוע 38 פלוס 6. האם עשיתי נזק? כמו כן אוכלת הרבה שוקולד. ( חוששת שיש בזה כמות גבוה של קפאין וקראתי מחקר שאמהות ששותות הרבה קפה ילדיהם נמוכים משאר הילדים שהאמהות שלהם לא שתו בהריןן ) מה דעתך? כמו כן מתי כדי לבדוק אופציה לזירוז? רק בשבוע 40? בביקורת בביהח? אם אני מרגישה תנועות כרגיל אין מה לחשוש? כבד לי ומרגישה שלעובר ממש צפוף. תודה מראש

לא מעורר חשד. לגבי זרוז אפשר מ 39 או מ 40 לבחירתך. בבית החולים בו בחרת ללדת

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה