אי קבלת מחזור לאחר לידה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

02/11/2022 | 23:58 | מאת: Big mom

שלום, אני 12 שבועות לאחר לידה. לאחר 5 שבועות מהלידה התקנתי התקן נובה טי. במהלך בערך 9 השבועות הראשונים הנקתי ממש מעט (הילד אכל ארוחות שלמות של תמ״ל וההנקה היתה פחות מדקה.. רק בשביל המגע והקשר) כעת, עדיין לא קיבלתי מחזור ואין גם הרגשה שהוא קרב (בד״כ מרגישה, או שיש כתמים-כרגע כלום) האם התופעה תקינה? האם נכונה השמועה שהתקן פחות יעיל בחודש הראשון להתקנתו?

התקן יעיל מרגע התקנתו. אם אינל מיניקה את אמורה לקבל . אם את חוששת מהריון גשי לבדוק המניעה אינה מוחלטת

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה