תפרים בלידה נרתיקית...

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

31/10/2022 | 21:38 | מאת: איילת

היי, אחרי לידה נרתיקית עם תפרים. אחרי כמה זמן אמורים לעבור הכאבים? להגיע למצב שאפשר לשבת?? סובלת מכאב משמעותי, הייתי במיון, התיר תפר אחד שהיה הדוק מידי ועדיין כואבבב שאלה נוספת, טחורים, מותר לדחוף אותם פנימה ( תוך שימוש במשחה יעודית לטחורים) תודה

לגבי הטחורים כן אפשר. לגבי התפרים זה לוקח זמן אבל אם את כאוסה כל כך שווב להיבדק שוב נסי פדים עם מגנזיום. קומפרסים. זה לרןב מבצקת כואבת.

01/11/2022 | 09:54 | מאת: שולה

היי איילת מהנסיון שלי- 5 לידות, התפרים מפסיקים לכאוב בין שבוע ל- 10 ימים אחרי הלידה (כולל חתך של וואקום שהוא חתך רציני.) יש משחה בשם "עזרקאין" שהיא מאד עוזרת. בקשי בבית מרקחת. מקווה שתרגישי טוב יותר!

03/11/2022 | 21:25 | מאת: איילת

תודההה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה