פרוגסטרון 200 לאחר לידה מוקדמת

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

18/10/2022 | 08:10 | מאת: רחל

הי שלום, אני נוטלת נרות פרוגסטרון למניעת לידה מוקדמת (לידה קודמת שבוע 31 ללא סיבה ידועה, הריון תקין לגמרי) הרופאה אמרה לי לקחת בין השבועות 16-34. בנוסף היא ציינה שכשמפסיקים לקחת יש נשים שמפתחות לידה. אינני רוצה ללדת בשבוע 34, האם אפשר להמשיך לקחת את זה עד שבוע 37-38? ואם כן - למה מראש אומרים להפסיק לקחת בשבוע 34? האם זה מסוכן? אשמח מאד למענה! תודה רבה!!

העבודות בדקו את זה כך. ומעבר לשבוע 34 היעילות מאוש קטנה. לרוב נשום לא מפתחות לידה עם הפסקת הנרות ואין סיבה להמשיך אותם

30/10/2022 | 13:25 | מאת: מיה

https://ivfstar.com/פרוגסטרון-בהריון/

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה