טיסה בשבוע 25 עם צוואר דינמי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

16/10/2022 | 16:35 | מאת: אנונימית

שלום, אני בשבוע 25+4 עם צירים מידי פעם ללא כאב בכלל,שבוע בעבר עשיתי us ואמרו אורך צוואר 31 מ"מ ,וללכת למעקב לאחר שבוע. היום בבוקר עשיתי במרפאה והיה אורך צוואר 24ממ ,הפנו אותי למיון בגלל ערב חג ולא היה רופא,ושמה בדקו אותי שוב (וגינלי) ואורך צוואר היה 34מ"מ. האם אני יכולה לטוס(שבוע 26) לטיסה של 4 שעות,ובכל מקרה כל זמן השהות בחול אני אהיה בבית?

הצוואר תקין. לגבי הטיסה אין מניעה אבל כדאי שיהיה לך ביטוח טוב למקרה שמשהו יקרה כי אלו שבועות מאוד בעיתיים אם את נכנסת ללידה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה