מגבלות אחרי תפר צווארי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

04/10/2022 | 13:53 | מאת: יעל

שלום, אני בשבוע 21. לפני מספר ימים במהלך סקירה שגרתית נראה צוואר רחם של 15 מ"מ. הופנתי למיון ומשם לאשפוז. לפני יומיים עברתי ניתוח סרקלאז (תפר צווארי). שוחררתי לאחר יממה אבל לא הבנתי האם מותר לי לחזור לשגרה מלאה או שעלי להימנע מדברים מסויימים. אשמח לדעת האם יש מגבלות לאחר תפר צווארי בשבוע זה. תודה רבה

יש מגבלות ברורות לרבות איסור פעילות מאומצת ויחסי מין . פרט לכל את יכולה לנהוג כרגיל ומעקב במרפאת הריון בסיכון

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה