הריון בגיל 41 אחרי ארבעה קיסריים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

01/10/2022 | 22:37 | מאת: אורית

שלום, אחרי 4 קיסרים שעברו בטוב, וגם ההריונות, אני בת 41, בריאה וכו' שוקלת הריון נוסף. לפני ההריון האחרון היה לי קושי להקלט (עברתי הזרעות לבסוף נקלטתי לבד) בשאר ההריונות שלי לא הייתה לי בעיה של הקלטות ונקלטתי ספונטני. יש ממה לחשוש מהריןן נוסף קיסרי חמישי, והאם יהיה קושי להקלט שוב?

כל קיסרי נוסף מהווה סיכון כלשהו זה לא אומר שאי אפשר להרות אבל בהחלט יש סיכון בכל ניתוח נוסף. מבחינת הגיל ככל שהוא מתקדם שיעור הפריון יורד אבל גם כאןמהואמלא אפס ואת יכולה לנסות סהתחשב בסיכונים הידועים.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה