הריון מחזור מאוחר וביוץ

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

01/10/2022 | 22:32 | מאת: אור

שלום, החודש קרה לי דבר מוזר, אני לא נוטלת גלולות קרוב לחמישה חודשים. בת 41, בריאה,ווסת בזמן תמיד. החודש קיבלתי ווסת לאחר 43 יום של המתנה מורטת, האם הביוץ היה ביום ה 29/28 ביום שבמחזור היה צריך להגיע כביכול? בחיים לא קרה לי דבר כזה, מה יכול להיות הגורם? לחץ, ביוץ מאוחר, פספוס, הגיל? מתי הביוץ היה ואם היה,לאחר ככ הרבה זמן שהווסת לא הגיעה? עברתי ימים מלחיצים.

הווסת מגיעה 14 יום אחרי הביוץ וכל תוכלי לדעת מתי היה. לעיתים יכול להיות שפספסת היות אחד. אין לזה סיבה אחת ברורה אבל זה לגמרימקורה וזה לא מעיד על שון דבר

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה