היקף ראש בשבוע 33+6...

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

01/10/2022 | 06:23 | מאת: רוני

שלום נמצאת בשבוע 33+6, העובר נמצא במנח ראש משבוע 28.עד כה ,כל בדיקות ההריון תקינות כולל צ'יפ גנטי. בשבועות 28+32 ביצעתי הערכות משקל שהיו תקינות. בשבוע 33+6 בסקירת מערכות שלישית הרופא אמר שיש סטיית תקן בהיקף הראש של 1.3,ראיתי גם שלפי המדידה שלו היקף ראש העובר לא גדל מהערכת המשקל של שבוע 32 ונשאר אותו גודל. הסקירה עצמה יצאה תקינה לרבות המוח וכל המבנים שלו. הרופא אמר לי לעשות הערכה חוזרת בשבוע 36. מה הסיכוי שהמדידה לא מדוייקת בגלל מנח הראש? והאם יש סיכוי שבשבועיים האלו הראש כן ימשיך לגדול? מה עושים בשלב כזה מאוחר בהריון? מאד מודאגת. תודה

לרוב זה ממשיך לגדול. אם יש בעיה יפנו אותך ל mri אסל כרגע זה תקין לגמרי

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה