קוטב עובר שלא נצפה ב2 בדיקות אולטרסאונד

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

29/09/2022 | 14:41 | מאת: אנונימית

הי, אתחיל ואומר שאני מניקה וקיבלתי ווסת לאחר הפסקת גלולות ואומרים לי שלא ניתן להתייחס לזה כמדד לשבוע ההריון. אני יודעת שהיה לי ביוץ מאוחר כי עשיתי כמה בדיקות הריון שיצאו שליליות לאחר איחור הווסת. עשיתי אולטרסאונד נצפה שק הריון בגודל 16 ממ ושק חלמון אמרו לחזור אחרי שבוע. שבוע אחרי נצפה שוב שק הריון ושק חלמון אך לא מדדו התבקשתי לעשות בטא חוזרת שהכפילה את עצמה מ43705 ל- 88516 ואז התבקשתי לחזור שבןע אחרי שוב לבדיקה. ביום ראשון האחרון שוב עשיתי אולטרסאונד שק הריון היה 25 ממ ונצפו שני שקי חלמון אך עדין לא נצפה קוטב עוברי. הבעיה היא שלא ידוע באיזה שבוע אני ואני לא יודעת עם מתי לחכות ומתי זה כבר לא מתאים. כי בינתיים הבטא מכפילה את עצמה שק ההריון גדל.. מה הסיכוי שהכל יהיה בסדר ויתפתח עובר ודופק? מזה אומר שפתאום צץ עוד שק חלמון?

צריך לראות את זה. יש פה הרבה אפשרויות וקשה לי לייעץ לך

01/10/2022 | 22:36 | מאת: אלינור

מה צריך לבדוק? מחר יש לי אולטרסאונד סוג של אחרון השאלה האם תקין שיהיה שק חלמון 3 שבועות מבלי שיופיע עובר ופתאום צץ עוד שק חלמון

לא סביר. לפעמים זה נורא קטן ואפשר לטעות . אם היה שק חלמון אמור להיות נחר דופק בהריון תקין

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה