הריון בגיל 41 אחרי 4 קיסרי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

28/09/2022 | 21:48 | מאת: אור

שלום, אני בת 41, הווסת שלי סדיר בדכ כמו שעון, לא היו לי בעיות במחזור אף פעם, בריאה וכו' , אני לא לוקחת גלולות למניעה, הפסקתי קרוב לחמישה חודשים. החודש הייתי אמורה לקבל ווסת אך לא קיבלתי עדיין.(עשיתי בדיקת הריון ביום ה 33 לווסת ויצא שלילי, עשיתי שוב ביום ה 40 ויצא שלילי שוב), בבדיקות פרופיל הורמונלי נראה שהיה ביוץ....לא ברור לי למה עדיין לא קיבלתי ווסת אם התוצאות שליליות..מתי כדאי לבצע שוב בדיקת הריון? והאם יצא שלילי יש מצב שזה יצא חיובי פתאום? מה נדרש ממני(הרופא שלי לא זמין לכן מנסה להבין).

כנראה שפספסת ביוץ אחד או שבייצת מאוחר חכי שבועיים ואם לא תקבלי תעשימשוב בדיקת הריון

01/10/2022 | 21:18 | מאת: אור

מה הכוונה פספסתי ביוץ ? לא היה לי מעולם דבר כזה של איחור ככ ארוך. עשיתי בדיקות דם לאחר 13 יום מהאיחור, יצא שלילי. את מתכוונת שאחכה כאילו לווסת הבאה ואז אם לא קיבלתי לעשות שוב בדיקה הריון?

בדיוק

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה