פצעים כואבים בפה בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

26/09/2022 | 09:26 | מאת: מור

כבר שבוע יש לי פצע בפה שגורם לכאב ונראה שאפילו החמיר לפני ההחמרה הייתי במרפאת שיניים ואמר שזה אפטה גם נעשה צילום, לא היו לי לפני ההריון, אבל ממש כואב לי וגם באוזן חוששת שאולי טעה יכול להיות הרפס בתוך הפה?, המלצות?

צריך לבדוק את זה. אם זו אפטה זה אכו מאוד כואב אבל אין הרבה מה לעשות . אם זה הרפס בדרכ יש נגעים גם מחוץ לפה ואפשר לתת משהו שיקצר את משך הנגעים. לכי להיבדק שוב לראות שאין החמרה/אבצס/בעיית שיניים אחרת.

26/09/2022 | 14:59 | מאת: מור

תודה, אין פצעים מחוץ לפה, עשו צילום באותו היום ואמרו שבשיניים הכל בסדר,יכול להיות שלוקח הרבה זמן עד שהאפטות עוברות? יש נפיחות ולבן

כן זה יכול לקחת כשבוע

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה